Resande servicetekniker sökes!

Dina arbetsuppgifter

Som resande servicetekniker hos Osby Parca arbetar du med driftsättning, underhåll, service och reparation av Osby Parcas pannor. Det är främst planerade resor men kan även bli akuta resor, dock ej över helgerna. Montering av elektriska, pneumatiska och hydrauliska installationer förekommer samt en del svetsning. Du kommer även att bistå kunder med rådgivning och teknisk support. Du kommer att utgå från hemorten och resorna är främst i södra Sverige men kan även bli längre norrut.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du tidigare har arbetat några år som servicetekniker och är en duktig mekaniker. Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande samt lösningsorienterad. Du är trygg och van att arbeta självständigt hos kunder samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. God förmåga att prioritera arbetsuppgifter utifrån behov och att hålla deadlines är en självklarhet för dig. Vidare ser vi gärna att du har ett driv och intresse av att utveckla och förbättra rutiner och processer.

Erfarenhet inom mekaniskt underhåll är ett krav och det ses meriterande om du även besitter vissa kunskaper gällande el.

Ansökan mejlas snarast till produktionschef Peter Dössing via peter.dossing@osbyparca.se.
Vi tillämpar löpande urval bland sökande.

Dela inlägget

Scroll to Top