Organisationsförändring inom Enertech

Sedan början av januari 2022 är Osby Parca ett eget bolag, med ett nytt organisationsnummer. Här syns det informationsbrev som gick ut från Enertechs ledning inför organisationsförändringen.

”Enertech AB kommer att göra en organisatorisk och administrativ förändring som träder i kraft den 1 januari 2022. Den innebär att Osby Parca, som idag är en division inom Enertech AB kommer att knoppas av och bli en egen juridisk enhet – ett eget aktiebolag med namnet Osby Parca AB.

Orsaken till denna förändring är att ge Osby Parca möjligheten att utvecklas bättre i egen regi med kraft och möjlighet att direkt styra sin egen verksamhet och fatta egna beslut lokalt. Verksamheten kommer att drivas som ett dotterbolag i Enertech-gruppen inom NIBE koncernen – Enertech AB blir alltså moderbolag åt Osby Parca och verksamheten har fortsatt koncernens styrka i ryggen. Roger Quist som idag är platschef för Osby Parca kommer att fortsätta leda arbetet, men med VD’s titel och befogenheter.

De åtaganden som har gjorts av Osby Parca inom Enertech AB kommer att tas över och fortsätta sömlöst i det nya bolaget Osby Parca AB. Skillnaden skall inte bli särskilt märkbar för våra kunder och leverantörer. På längre sikt tänker vi att bolaget med ökat självstyre och lokalt ansvar kommer att bli betydligt mer flexibelt och kunna utföra sitt uppdrag betydligt mer effektivt. Kunden och kvaliteten kommer alltid i första rummet.

Ljungby 2021-11-24
Helene Richmond
VD, Enertech AB”

Dela inlägget

Rulla till toppen

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.